20200704_144412
Cathy

Cathy

Enthousiaste uitprobeer-blogster

Een diy pallet voor aardbeien te kweken.

KokenKoken

Een diy pallet voor aardbeien kan je op verschillende manieren maken. Want zeg nu zelf… Aardbeitjes, dat wil je toch in je tuin? Lekkere gezonde snoepjes voor jezelf en je gezin.

We hadden al enkele jaren aardbeien die we in de volle grond kweekten. Maar we vergaten er wel eens stro onder te leggen waardoor ze gingen rotten door dat ze te nat waren. Heel jammer natuurlijk.

diy aardbeien

Toen kwamen we op het idee om eens een niet behandeld pallet te gebruiken, deze vertikaal tegen de muur te plaatsen en daarin de aardbeiplantjes te planten. Ik moet zeggen het ziet er mooi uit en het is een groot succes! Toch fijn als je met weinig middelen toch iets in elkaar kan flansen dat werkt. Het is goedkoop, recycle, upcycle, mooi en origineel! In deze pallets kan je ook bloemetjes, kruiden, sla planten, zo veelzijdig daar hou ik wel van. Perfect dus ook op je terras, balkon of mini tuintje. Leuk dat je verikaal kan gaan tuinieren met een minimum aan ruimte met dit diy pallet voor aardbeien.

diy aardbeien

Wat heb je daarvoor nodig:

*2 pallets                                                                                                                                                             

*Worteldoek

*Kleine koevoet en hamer

*Aardbeiplantjes

*Potgrond (en compost)

*Een zware nietmachine

De stapje met handleiding kan je terug vinden op de blog van mijn man.

Wanneer je liever een constructie voor aardbeien hebt die sterker is dan die kan ik je deze wel aanbevelen.

Bekijk ook de regelmatige verslagjes van experimentjes op Instagram!

Met onder andere meer receptjes, verwondering en bewondering in eigen tuin, kleurrijke foto’s en inspiratie. Positief in het leven ondanks ziekte, genieten van het kleine, hoe mini dit ook is. Kweken van lekkere groenten en fruit en (eetbare) bloemetjes, omringd door een fantastisch gezinnetje en wat diertjes. Heb je vragen of twijfels of tips voor mij? Of wil je gewoon even babbelen? Laat gerust maar weten, via deze blog of op Instagram. Dat is allemaal goed. Veel Liefs!

Geniet! Cathy xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *