20211112_090936
Cathy

Cathy

Enthousiaste uitprobeer-blogster

Genieten van de kleine dingen,

KokenKoken

✅Genieten van de kleine dingen, dat ben ik en dit is mijn verhaal.

Bijna 5jaar is het geleden dat een bloedklonter de weg van mijn hart naar mijn hersenen had gevonden. Plots, zonder waarschuwing kreeg ik een herseninfarct/cva.

✅Kortsluiting… in mijn hoofd. Met heel wat nare gevolgen.

✔Zoals enorme vergeetachtigheid, ik heb trucjes aangeleerd bij de neuropsycholoog om in het dagelijkse leven me meer structuur te geven.

genieten van de kleine dingen

✔Vermoeidheid… en fibromyalgie(de diagnose een half jaar voor mijn herseninfarct).

↪Dus je begrijpt dat het zowel lichamelijk als geestelijk niet evident is om ‘normaal’ te functioneren in het leven. En laat daar dan nogeens wat verschillende tics bij komen dat maakt het nog wat gekker.

genieten van de kleine dingen

✅Genieten van de kleine dingen is echt iets dat al altijd op mijn lijf is geschreven. Maar door ziek te zijn is dat alleen maar nog GROTER geworden. En niet alleen bij mij maar ons hele gezinnetje.

✅Ik ben ook echt met mijn gat in de boter gevallen met zo een schat van een man en lieve kindjes.

↪Ik ben Cathy, 40jaar en moestuinier al ongeveer 9 a 10jaar. Ondanks al redelijk wat ervaring lijkt het of ik nog maar net begonnen ben.

genieten van de kleine dingen

✅Ik heb wel een 10/10 voor de prijs van chaoot! Ik probeer te plannen maar bak er niets van.

↪Maar in de natuur is dat allemaal niet erg, je kan proberen en herbeginnen en opnieuw en opnieuw. En dan zie je de mooie kunstwerkjes die ontstaan uit zo een mini zaadje. En dan de diertjes erbij…
en nu ga ik verder dromen over de toekomst. 🙂

Veel liefs
Cathy🌺

Bekijk ook de regelmatige verslagjes van experimentjes op Instagram!

Met onder andere meer receptjes, verwondering en bewondering in eigen tuin, kleurrijke foto’s en inspiratie. Positief in het leven ondanks ziekte, genieten van het kleine, hoe mini dit ook is. Kweken van lekkere groenten en fruit en (eetbare) bloemetjes, omringd door een fantastisch gezinnetje en wat diertjes. Heb je vragen of twijfels of tips voor mij? Of wil je gewoon even babbelen? Laat gerust maar weten, via deze blog of op Instagram. Dat is allemaal goed. Veel Liefs!

Geniet! Cathy xxx

Eén reactie

  1. Hoi Cathy, ik volg je al n tijdje en las nu jouw verhaal, deels herkenbaar voor mij ook door zware beperking in energie een ander leven. Ik probeer ook iedere dag te kijken wat ik wel nog kan, jouw insta inspireert daar ook bij,
    Groetjes Miriam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *