20211002_121104
Cathy

Cathy

Enthousiaste uitprobeer-blogster

Wollen sokken tegen koude voeten!

KokenKoken

✅ Ik heb het snel koud als de temperatuur wat zakt, en als je voeten koud hebben dan heb je helemaal koud toch?brrrr Herkenbaar? Daarom ben ik zo blij dat we zachte, leuke wollen sokken van russian_socks mogen uittesten. Ik kan je zeggen, ze prikken niet, voelen heerlijk zacht aan en zijn lekker warm.

wollen sokken

✅Zalig toch om in je klompen, bottinen of botten in de tuin bezig te zijn zonder koude teentjes te hebben?
En er dan nog eens hip uit te zien ook. Zoveel leuke printjes met mooie motiefjes en kleuren.

✅Voor ons als tuinders/buitenmensen/wandelaars,… is dit wel een musthave, zo heerlijke warme wollen sokken.

wollen sokken

✅Ik zie ons ook al genieten deze winter rond het kampvuur, wij zullen geen last hebben van koude voetjes dat is zeker. Zalig gewoon, genieten rond het vuurtje.

✅En wanneer het binnen in huis ook wat kouder is willen we toch ook graag lekker warm en op ons gemakje in de zetel naar tv kijken of een boekje lezen. Samen met nog een dekentje over ons lichaam. Gezelligheid troef.

✅Mijn kinderen dragen de sokken binnen nu al, “Ze zitten zo heerlijk mama en ze glijden goed over de vloer.”. Hihi, zij zien nog meer voordelen.

↪Zalige warme wollen sokken..

wollen sokken
Bekijk ook de regelmatige verslagjes van experimentjes op Instagram!

Met onder andere meer receptjes, verwondering en bewondering in eigen tuin, kleurrijke foto’s en inspiratie. Positief in het leven ondanks ziekte, genieten van het kleine, hoe mini dit ook is. Kweken van lekkere groenten en fruit en (eetbare) bloemetjes, omringd door een fantastisch gezinnetje en wat diertjes. Heb je vragen of twijfels of tips voor mij? Of wil je gewoon even babbelen? Laat gerust maar weten, via deze blog of op Instagram. Dat is allemaal goed. Veel Liefs!

Geniet! Cathy xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *