20210822_114604
Cathy

Cathy

Enthousiaste uitprobeer-blogster

Zelfgemaakte pittige avocadodip

KokenKoken

✅Dit is echt zo lekker, we zijn een beetje aan het experimenteren om een lekkere pittige avocadodip te maken. Avocado is de laatste jaren enorm populair geworden. de vrucht zit bomvol goede eigenschappen. Zoals gezonde vetten, vezels,….En dit combineren we dan met onze verse groenten uit de moestuin. Deze pittige dip in het geworden….

Heerlijk om al aperitief te verorberen, of een geroosterd toostje. Wil je het pittig of zacht, alles is mogelijk. Maar hier hebben we wel graag wat pit erin dus doen we er een chilipepertje bij vanuit de tuin.

Voor deze mooi gekleurde avocadodip het je dit nodig.

✅Ingrediënten:

*avocado

*rode ajuin (uit de tuin)

*look (uit de tuin)

*limoensap

*zout

*pikant chilipepertje (uit de tuin)

*tomaat (uit de tuin)

*munt (uit de tuin)

✅Super dat we zoveel ingrediënten uit de moestuin kunnen halen.

Uit de winkel of vanop de markt, plaatselijke boer is zeker ook ok. Maar het is echt fijn om je groentewinkeltje thuis te hebben. Groenten kweken en dan oogsten en verwerken in gerechtjes (of recht uit het vuistje) is top.

✅Wat is jouw favoriete avocadodip? Of heb je nog leuke ideetjes, ingrediënten om een lekkere dip mee te proberen? Deze pittige avocadodip maakt alle sinds naar meer….

Bekijk ook de regelmatige verslagjes van experimentjes op Instagram!

Met onder andere meer receptjes, verwondering en bewondering in eigen tuin, kleurrijke foto’s en inspiratie. Positief in het leven ondanks ziekte, genieten van het kleine, hoe mini dit ook is. Kweken van lekkere groenten en fruit en (eetbare) bloemetjes, omringd door een fantastisch gezinnetje en wat diertjes. Heb je vragen of twijfels of tips voor mij? Of wil je gewoon even babbelen? Laat gerust maar weten, via deze blog of op Instagram. Dat is allemaal goed. Veel Liefs!

Geniet! Cathy xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *