tuinsfeer2
Cathy

Cathy

Enthousiaste uitprobeer-blogster

KokenKoken

Whoehoe! Het is zover!

Superfijn dat jullie een kijkje komen nemen op mijn eerste blog post. Deze blog gaat vooral over mijn/ons belevenissen en experimentjes in de tuin. Er kan ook weleens een receptje passeren met ingredienten vanuit de tuin, over content en vol enthousiasme bezig zijn en met een kinderlijke verwondering en bewondering alles te observeren. Ik hoop zo hard dat ik dit nooit zal kwijtgeraken.

Over dingen die lukken… dingen die mislukken. Het maakt helemaal niet uit, het gaat over de belevenis. Niet over goed of fout. Niet het perfecte maar het menselijke. Enorme kennis en ellenlange teksten zal je hier dus niet terug vinden. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je niet iets kan opsteken van mijn ervaringen, fouten, ideetjes,… Ik hoop alvast dat jullie er wel iets in terugvinden.

Voor sommigen zullen dat moestuintips -of ideetjes zijn, voor anderen de wetenschap dat je niet alleen aan het klungelen bent. Nog anderen kunnen door het lezen van mijn artikelen en bekijken van de plaatjes delen in de vrolijke verwondering en de positieve vibes die ik steeds probeer uit te dragen, of herkennen zich gewoon in de dingen die bij hen ook zijn goed -of misgelopen.

Voor elk wat wils dus, en wie er niets in terugvindt kan natuurlijk ook gewoon naar andere blogs surfen. 🙂

Veel foto’s!

Wie me kent van mijn instagrampagina, weet dat ik een madam ben van weinig woorden en veel beelden. Dat wil ik op deze blog niet veranderen. Het wordt  natuurlijk geen insta-pagina, al zou ik het bijzonder fijn vinden als jullie in even grote getale reageren op de artikelen! Ik praat al genoeg tegen mezelf…

Verwacht jullie dus aan veel foto’s en niet te veel tekst.


En niet al te ernstig…

Wie eens doorklikt naar de pagina ‘Over mij’, zal al snel doorhebben dat er minstens een paar vijsjes loszitten. Ik probeer mezelf ook niet te serieus te nemen en dat zal je ook aan mijn teksten zien. Humor, gevoel en een gezonde dosis zelfrelativering in de tuin zijn hier belangrijker dan expertise en kennis.

Daar heb je genoeg ander toffe blogs of websites voor.

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Bekijk ook de regelmatige verslagjes van experimentjes op Instagram!

Met onder andere meer receptjes, verwondering en bewondering in eigen tuin, kleurrijke foto’s en inspiratie. Positief in het leven ondanks ziekte, genieten van het kleine, hoe mini dit ook is. Kweken van lekkere groenten en fruit en (eetbare) bloemetjes, omringd door een fantastisch gezinnetje en wat diertjes. Heb je vragen of twijfels of tips voor mij? Of wil je gewoon even babbelen? Laat gerust maar weten, via deze blog of op Instagram. Dat is allemaal goed. Veel Liefs!

Geniet! Cathy xxx

5 reacties

 1. Hey Cathy,

  Ik volg al een tijdje jouw Instagram met veel plezier. Recent ben ik op tram 4 gesprongen en merk ik dat er ook wat hoekjes en vijsjes los aan het komen zijn :-). De tuin is de perfecte escape room.
  Veel succes met je blog!

  Groetjes Koen

  1. Hey Koen,
   Zo tof dit te horen, dankjewel hoor.:) We zijn gewoon even oud, ook net op tram 4 gesprongen. Laat die vijsjes maar los komen.;)
   Inderdaad, dat zeg je mooi dat de tuin de escape room is.
   Vele groetjes Cathy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *